Duitse vlagEngelse vlag Nederlandse vlag

Bestel 360 Stories veilig en snel online

Je winkelmand is momenteel leeg.

Terug naar de Winkel

Bestelinformatie

360 Stories is op 31 oktober 2014 officieel gelanceerd. Vanaf november 2015 is het bordspel ook in het Engels en Duits beschikbaar! De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 4,95 voor 1 of 2 stuks. Bestel je meer spellen dan is de verzending binnen Nederland gratis!  Verzending van 1-2 spellen naar België en Duitsland kost € 6,95 en verzending naar Engeland en Schotland kost € 12,50. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je direct een factuur in je mailbox. (Als je geen factuur ontvangt check dan svp je spambox!)  Bestel je zakelijk vergeet dan niet je bedrijfsnaam in te vullen, deze verschijnt automatisch op de factuur. NB: vermeld svp geen postbus, maar een afleveradres.

360 Stories is te koop bij verschillende bijzondere verkooppunten in het Nederland en België. Bezoek onze buitenlandse websites voor verkooppunten in het buitenland.

De levertijd in Nederland is gemiddeld 2 werkdagen, de levertijd voor het buitenland is gemiddeld 3-5 werkdagen. De track- en trace code ontvang je in je mailbox!

Heb je meer haast? Neem dan even contact op voor een spoedbestelling: Wilma Mulder – 0613084465. NB: bestellers in Arnhem kunnen 360 Stories ook rechtstreeks kopen op onze woon/werklocatie: Groot Vijverdal 13, 6822 MB Arnhem. Dit mag ook buiten kantoortijden of in het weekend, maar laat je dan wel even weten dat je langskomt?

Wil je 360 Stories inzetten in de zorg, het onderwijs of tijdens een bedrijfsbijeenkomst? Of lijkt het je leuk om een 360 Stories café te organiseren? Bekijk de mogelijkheden bij professionals en verhalencafé, of neem contact op.