Wilma Mulder

Change the world! - Share your stories

De hele grote problemen in deze wereld hebben vaak een gemeenschappelijke deler. Oorlog en terreur, uitbuiting en onderdrukking, bijna onomkeerbare milieuvervuiling maar ook discriminatie binnen ons eigen tolerante landje, pesten op school, toenemende eenzaamheid onder grote delen van de bevolking… al deze behoorlijk heftige zaken kennen een gedeelde bron van afstandelijkheid en onverschilligheid. De wereld is verdeeld in “zij” en “wij”, en we halen onze schouders op bij problemen die ogenschijnlijk ver van ons bed liggen.

Met het bordspel 360 Verhalen hoop ik niet alleen dat spelers een gezellige tijd met elkaar doorbrengen, maar ook dat we op een laagdrempelige, leuke manier meer empathie, liefde en begrip voor elkaar leren opbrengen. Speel 360 Verhalen, deel je overeenkomsten en krijg meer begrip voor de verschillen tussen mensen. Verander de wereld klein beetje met ieder gedeeld verhaal.

Over mij: ik ben een praktische idealist, omarm het ‘think global, act local’ principe. Met mijn groene hart en een achtergrond als communicatiespecialist heb ik diverse projecten in de duurzame en sociale sector mogen doen. Sinds 2014 geef ik vorm aan uitgeverij Taleswapper en werk ik aan de internationale uitrol van het 360 Verhalen bordspel en de 360 STORIES cafés. Daarnaast hou ik me, samen met Jeannette Ooink, bezig met de promotie van duurzame mode via onze stichting Awearness Fashion.

Leuk als we elkaar ontmoeten!

Wilma Mulder + 31 (0)6-13084465

Eén van mijn favoriete filmpjes. Denk je eens in dat je de liefde voor je partner, gezin, familie en vrienden kunt uitbreiden naar liefde en begrip voor mensen buiten je ‘inner circle’. Zou je dan niet al een heel eind op weg zijn naar een veel mooiere wereld?