Missie

Walkinskin

Verhalen uitwisselen verbindt mensen met elkaar. Verschillen in cultuur, religie, levenswijze of soms zelfs alleen maar in leeftijd, leiden vaak tot onbegrip, onverschilligheid of afkeer. Wanneer je jouw levensverhalen vertelt, en naar de verhalen van andere mensen luistert, gebeurt er iets wonderlijks. Er ontstaat herkenning, je ziet de overeenkomsten. En de verschillen, die leer je beter begrijpen.

360 Verhalen brengt mensen samen en opent gesprekken over onderwerpen die niet zo vaak ter tafel komen. Omdat ze gevoelig liggen, of juist omdat ze zo alledaags zijn dat je vergeet er even bij stil te staan. Bedenker Wilma Mulder en haar team organiseren 360 STORIES cafés op uiteenlopende plaatsen; bij instellingen voor ouderenzorg, daklozenopvang, in verslavingszorginstellingen, de gevangenis, op scholen, buurthuizen…. Onze missie is mensen met uiteenlopende achtergronden persoonlijke verhalen te laten delen en zo meer begrip en respect voor elkaar te creëren.

– SHARE YOUR STORIES – 

Een goed verhaal, een écht verhaal, inspireert. Mensen die elkaars verhalen horen, begrijpen elkaar beter. En al vertellend begrijp je vaak ook jezelf beter.
Deel je overeenkomsten, respecteer elkaars verschillen.


Duurzame productie

360 Verhalen is duurzaam ‘Made in Holland’ geproduceerd. We werken samen met De Nederlandse Spellenfabriek, die (uiteraard) werkt met FSC gecertificeerd materiaal. Onze spinners zijn op maat gemaakt door Metron en zijn volledig recyclebaar. In de doos van het spel vindt je een plastic zakje waar de onderdelen inzitten, we hopen dat je héél lang gebruik maakt van dit zakje. En als het ooit stuk gaat, gooi het dan svp bij het plastic afval.

LEVENSLANGE GARANTIE: wij hebben 360 Verhalen blootgesteld aan diverse tests; het spel heeft de bier/wijn/frisje-nootje-kaasje tests glansrijk doorstaan. Indien het onverhoopt toch voorkomt dat je spel ooit volledig naar de gallemiezen is, dan is een mailtje naar ons voldoende om gratis een nieuw exemplaar te ontvangen. We willen dan natuurlijk wel graag het verhaal van de teloorgang van het spel horen!

360 Verhalen investeert in 360 STORIES cafés

Tijdens 360 STORIES cafés ontmoeten mensen met uiteenlopende achtergronden elkaar. Mensen die elkaar normaliter niet treffen, nooit nader kennis maken. Tijdens een 360 STORIES café vallen alle rollen en barrières weg. Iedereen is gelijkwaardig en deelt zijn of haar persoonlijke verhalen. Dat is verrijkend voor iedereen! Wij reserveren van elk verkocht 360 Verhalen spel € 1,- om te investeren in deze bijzondere ontmoetingen.

draakje-goud-transparant