Giovanni Masetti

giovanni

Giovanni Masetti is poppenspeler, verteller van Sterkste Verhalen en maakt deel uit van het Circus Hakim.

Levensartiest, poppenspeler en creatieve duizendpoot. In die hoedanigheid doe ik verschillende dingen onder de naam  “Krachtige woorden, sterke verhalen” en onder de werktitel “STERKSTE VERHALEN”

Levensartiest:

Als levensartiest zie ik het als mijn missie om het orale verhaal te promoten. Dit eeuwenoude ambacht amuseert, doceert en verbindt. Het brengt mensen soms tot nieuwe inzichten en daarmee tot creatieve oplossingen voor hun dagelijkse uitdagingen.

Creatieve duizendpoot:

Als creatieve duizendpoot vind ik het geweldig om steeds nieuwe dingen te bedenken om het orale verhaal – al dan niet met andere organisaties – op de kaart te zetten. Ik organiseer geregeld activiteiten waarvoor ik vertellers benader en ze koppel aan andere disciplines zoals dans, muziek en andere podiumkunsten. “Vertel “echt”, in verbinding, en vanuit liefde voor wat je wil bereiken, en je bent een inspiratiebron voor je toehoorders.”

Giovanni over 360 Verhalen:

“Het bordspel 360 verhalen is een geweldig middel dat ingezet kan worden in alle settingen waarin mensen met elkaar gekoppeld worden. Dit kan ter kennismaking maar ook ter verdieping, bijvoorbeeld tijdens brainstormsessies en/of creatieve processen.”

Wil je samen met deze professional het 360 Verhalen spel inzetten? Neem dan contact op met Wilma Mulder, stuur een mailtje of bel 06-13084465