360 Verhalen reseller

Waar kan 360 verhalen verkocht worden?

De positionering van 360 Verhalen is, net als het spel zelf, tamelijk uniek. We passen niet echt in de reguliere spellenmarkt, omdat er geen winnaar of verliezer is en het accent echt op de verhalen ligt. En we vallen ook niet specifiek in de therapeutische of bedrijfsmatige hoek, daar is het spel te gezellig en te leuk voor. 360 Verhalen past overal waar mensen behoefte hebben aan echt contact, aan gesprekken met elkaar waarbij je iets van jezelf laat zien.

De verkooppunten die passen bij 360 Verhalen zijn locaties die de uitstraling van het spel ondersteunen. Denk aan gespecialiseerde boekhandels, bijzondere lifestylewinkels, de betere spellenwinkels, passende horecagelegenheden of de eigen winkeltjes van zorginstellingen. Ook werken we met ‘special agents’: professionals in o.a. het onderwijs en de zorg, die 360 Verhalen binnen hun eigen netwerk aanbieden.

Wat voor ons erg belangrijk is, is aandacht voor sociaal en milieuvriendelijk ondernemen. De locaties die daarin een positief beleid voeren hebben voor ons een grote pré en ondersteunen we graag met extra attentiewaarde.

We kiezen onze verkooppunten met zorg uit, en hopen dat er een langdurige relatie ontstaat.

Pas je binnen het 360 Verhalen profiel en wil je meer weten over de wederverkoopvoorwaarden? Vraag dan meer informatie op via dit formulier.

Aanvraag reseller

  • Voer hier svp de naam van je bedrijf in
  • Voer hier svp je eigen voor- en achternaam in
  • Voer hier svp je e-mail adres in
  • Voer hier svp het postadres van je bedrijf in, ten behoeve van verzending.
  • Geef svp aan waarom 360 Verhalen bij jouw winkel of organisatie past.
  • Wat is de website van je bedrijf?

Bedankt voor je belangstelling, Team 360 Verhalen